Az ötvenedik évem 365 napja

Ötveneim

1. Az első és örök: LONDON

Bármikor, bármennyi időre, majdnem bármi áron.

London, az örök szerelem.


london1.jpeg

london1.jpg

 

london6.jpg

london7.jpg

Címkék: hely

Az első hét trófeája

sertodott.jpgSokat kell gondolkodjak rajta, de talán ennek a hétnek Sértődékeny Buzgó kollégám a trófeája.

Szeptember óta minden hónapban segítségemre van egy feladat befejezése során. Ő szerkeszt a képekből zenélő videót. Decemberben viszont úgy döntött, hogy majd ő dönt, hogy milyen zenével történjen mindez. Kiküldte minden kollégának, hogy bár két variációt készített, de az A) verzió a hivatalos, a B) verzió szigorúan belső használatra készült. Szerintem a B) verzió ezerszer jobb lett, mint az A). Leleveleztük, hogy ez nem a főnökség döntése, hanem az övé (technikai személyzet). 

Írtam neki egy e-mailt, nagyon vigyázva, hogy meg ne sértődjön (jaj szegény lelke), nehogy többé ne segítsen. Meg különben is kommunikációs kihívás számomra konfrontálódni az emberekkel.

Megdicsértem, megköszöntem, hogy segít. És megkértem, hogy a jövőben ne hagyjon ki egy ilyen horderejű döntésből. Nyugodtan ajánljon, keressen zenét, tegyen javaslatot. Csak ne döntsön helyettem. Ez az én projektem, én találtam ki, én kezdeményeztem a megvalósítását, én szervezem, tervezem az egészet. Az én nevemhez kötik. Nem akarok kimaradni a produktum felmutatásakor felmerülő döntésekből.

Buzgó kolléga írásban tőle nem megszokott módon pozitív módon reagált.

De az igazi trófea: tegnap találkoztam vele, és megköszönte, hogy írtam, hogy úgy írtam ahogy, és örült, mert a saját jellemfejlődésének vélte, hogy nem sértődött meg...:) 

Címkék: trófea
süti beállítások módosítása